Windraak31, Speeltuin, Restaurant Sittard

Hier kunt u
reserveren!

spelen

eten

drinken

Arrangementen

High Tea WINDRAAK31

Onze HIGH TEA is te reserveren van maandag tot en met zaterdag en te reserveren vanaf 12.00uur tot 15.00uur. De tafel is beschikbaar tot uiterlijk 17uur. Onze High Tea dient minimaal één dag van te voren gereserveerd te worden. Dit on verband met de voorbereidingen van onze keuken.

DE WINDRAAK31 HIGH TEA BESTAAT UIT:

Onbeperkt verse thee van Blanche Dael
De eerste gang die je geserveerd krijgt bevat: hartige sandwiches (parten sandwiches van maïsbrood met kip & bacon en zalm & tonijn), huisgemaakte quiche en een tomatensoepje

De tweede gang die we serveren bevat: huisgemaakte zoetigheidjes, scones met jam en room.

De prijs is €22,95 per persoon.

Eventuele afmeldingen dienen ‘s ochtends voor 11.00uur doorgegeven te worden.
Ben je met minder personen dan gereserveerd en zonder afmelding, zijn we genoodzaakt om €7,50 per afwezig persoon in rekening te brengen. Dit voor gerechtjes die reeds ‘s ochtends worden gemaakt. U mag deze dan uiteraard wel meenemen.

Heb je een allergie of speciale dieetwensen? Geef dit aan bij het plaatsen van de reservering en onze chef zal zorgen voor iets lekkers!

Kids High Tea

tot 15.00uur

Onze Kids High tea kost pp 9,95 en bevat 1 potje thee met 1 frisdrank naar keuze – 2 hartige sandwiches belegd met ham & kaas, chocoladepasta en jam, en een zelf te versieren muffin.